Warning: session_start(): Session callback expects true/false return value in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: ) in /customers/b/9/0/actforum.nl/httpd.www/sys/CODOF/Util.php on line 84 Veel gestelde vragen over dit Act! forum | Act! CRM Support Helpdesk

Veel gestelde vragen over het Act! forum

Gebruikersaccounts

Inloggen: http://actforum.nl/page/user
Wachtwoord vergeten: http://actforum.nl/page/user/password
Nieuw Account aanmaken: http://actforum.nl/page/user/register
Controleer uw email om de activering voor het Act! forum te bevestigen.

Alle gebruikers van het vorige Act! forum zijn overgezet, inclusief de berichten. U moet een nieuw wachtwoord instellen om in te kunnen loggen onder uw oude gebruikersnaam.

Functies

U kunt berichten posten door op het forum te klikken en een nieuw onderwerp te maken.
Als u een @ met direct daarachter een letter, invoert kunt u andere gebruikers noemen.
Foto's en screenshots kunt u uploaden met de knop Upload in een nieuw bericht.

Notificaties

U kunt zich abonneren op een artikel of bericht door deze notificatie aan te zetten. Notificatie niveau 3 zorgt ervoor dat u een email krijgt als er een antwoord is gekomen op uw bericht.
54be53d2764bd.png

Veel gestelde vragen over het Act! forum ================== Gebruikersaccounts ------------------ Inloggen: http://actforum.nl/page/user Wachtwoord vergeten: http://actforum.nl/page/user/password Nieuw Account aanmaken: http://actforum.nl/page/user/register Controleer uw email om de activering voor het Act! forum te bevestigen. Alle gebruikers van het vorige Act! forum zijn overgezet, inclusief de berichten. U moet een nieuw wachtwoord instellen om in te kunnen loggen onder uw oude gebruikersnaam. Functies ------------------ U kunt berichten posten door op het forum te klikken en een nieuw onderwerp te maken. Als u een @ met direct daarachter een letter, invoert kunt u andere gebruikers noemen. Foto's en screenshots kunt u uploaden met de knop Upload in een nieuw bericht. Notificaties ------------------ U kunt zich abonneren op een artikel of bericht door deze notificatie aan te zetten. Notificatie niveau 3 zorgt ervoor dat u een email krijgt als er een antwoord is gekomen op uw bericht. ![54be53d2764bd.png](serve/attachment&path=54be53d2764bd.png)
edited Jun 29 '18 om 10:18 am
14
x bekeken
0
reacties
0
volgers
live voorbeeld
minimaal 10 tekens
WAARSCHUWING: Je bent genoemd %MENTIONS%, maar zij kunnen dit bericht niet zien.
Opslaan...
Opgeslagen
Alle berichten in dit onderwerp zullen worden verwijderd ?
Concept ... Klik om door te gaan met typen
Verwijder concept